Disclaimer van aangesloten bedrijven

Onze aangesloten bedrijven

De informatie op de website van Dubai-vakantie (de “Service”) is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Dubai-vakantie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten of weglatingen in de inhoud van de Dienst.

Dubai-vakantie is in geen geval aansprakelijk voor enige bijzondere, directe, indirecte, vervolg- of incidentele schade of welke schade dan ook, hetzij als gevolg van een contract, nalatigheid of andere onrechtmatige daad, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Dienst of de inhoud van de Dienst. Dubai-vakantie behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan de inhoud van de Dienst aan te brengen.

Dubai-vakantie garandeert niet dat de Dienst vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

Disclaimer van aangesloten bedrijven

Deze affiliate-openbaarmaking beschrijft de affiliate-relaties van Dubai-vakantie met andere bedrijven en producten.

Sommige links zijn ‘affiliate links’, een link met een speciale trackingcode. Dit betekent dat als u op een affiliate-link klikt en het artikel koopt, wij een affiliate-commissie ontvangen.

De prijs van het artikel is hetzelfde, ongeacht of het een affiliate-link is of niet. Hoe dan ook, we raden alleen producten of diensten aan waarvan wij denken dat ze waarde toevoegen aan onze lezers.

Door de affiliate-links te gebruiken, helpt u de Service te ondersteunen, en wij stellen uw steun zeer op prijs.

Affiliate advertentieprogramma’s waarvan de Dienst gebruik maakt zijn:

Pagina’s op deze Dienst kunnen aangesloten sites bevatten waarop de eigenaar van deze Dienst, Dubai-vakantie, een verwijzingscommissie zal betalen.

Reisbetalingen

Viator

Ivisa

agoda

Ontdekauto’s

Ontvang uw gids

Externe links Disclaimer

De website van Dubai-vakantie kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze verbonden zijn aan Dubai-vakantie. Houd er rekening mee dat Dubai-vakantie niet instaat voor de juistheid, relevantie, actualiteit of volledigheid van enige informatie op deze websites. externe websites.

Translate »