Burj Al Arab Jumeirah

De meest wonderbaarlijke hotels zijn te vinden in Dubai zo heb je hier de meest luxe hotel ter wereld genaamd de Burj Al Arab Jumeirah. Dit is het enige 7 sterrenhotel ter wereld. Het hotel is zowel van binnen als van buiten buitengewoon. De Burj Al Arab Jumeirah heeft een speciale vorm, het is gebaseerd op een Dhow. Dit is een typische Arabische schip dat vroeger vaak werd gebruikt voor het vervoeren van zware vrachten en voedingswaren zoals water en fruit. Dit hotel is tot op 321 meter hoogte te bewonderen. De luchthaven ligt op 25 kilometer afstand van het hotel en je kunt kiezen uit meer dan 200 kamers.

Burj Al Khalifa

Naast de Burj Al Arab Jumeirah is dit een van de meest bekende hotels ter wereld dit komt door de hoogte van het hotel. Naast het feit dat het een hotel is is het gebouw ook het hoogste gebouw ter wereld. De hoogte van de Burj Al Khalifa is 828 meter. Dit is verbazingwekkend hoog. Het gebouw is niet alleen een hotel maar ook voor een gedeelte een kantoorpand. Daarnaast wordt de toren ook residentieel gebruikt. Met ruim 162 verdiepingen is er genoeg keuze om een kamer te kiezen. De opbouw van de Burj al khalifa is anders verdeeld dan de meeste hotels. Zo begin je met de Armani hotel, appartementen, zakelijke gelegenheden en restaurants.

Jumeirah Mina S’Salam

Dit luxe hotel bevindt zich aan de zijde van de Arabische Golf. Dit is ook een van de luxere hotels in Dubai. In het hotel is er keuze voor ruim 290 kamers en is er ook ruimte om een suite te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Wellness en Spa’s. Ook organiseert het hotel activiteiten binnen en buiten het hotel. Het is een erg groot hotel waar bij je in de tuin van het hotel zelf een bootje kunt varen en lekker kunt zwemmen. Met een prachtig karakteristieke design is dit een van de mooiste hotels van Dubai.

Jumeirah Al Naseem

‘’A New Wave Of Energy And Excitement’’ Dit hotel is het laatste aanbod van het Madinat Jumeirah serie. Dit hotel heeft 387 kamers en 43 suites. Daarnaast heeft dit hotel een prachtig waterpark die erg bekend is in Dubai. Wild Wadi is een erg groot water park met enorm veel attracties. Zeker de moeite waard om je dag hier te spenderen vooral als je van zwemmen houdt. De Jumeirah Al Naseem lijkt erg veel op de Jumeirah Mina S’Salam en heeft zo ook in de voortuin een prachtig zwembad. Het hotel heeft een erg mooi design en vanuit je kamer kun je zo neerkijken op de Perzische Golf.

Jumeirah Beach Hotel

Na een verbouwing is het Jumeirah Beach Hotel weer open en vernieuwd. Met bijna 618 kamers is dit een van de grotere hotels van Dubai. Het gebouw heeft een vorm van een golf en is erg groot. Vanuit het hotel kijk je tegen Burj Al Arab Jumeirah aan en kijk je neer op de Perzische Golf. Op een paar 100 meter afstand van het strand is dit een ideale locatie voor het hotel. Het hotel heeft een parkeerterrein voor jachten zo kun je met je jacht naar het hotel toe. De kamers bevatten veel luxe en een rustgevende sfeer. Ook heeft het hotel grote zalen waar gebruik gemaakt van kan worden voor speciale gelegenheden.